Haberler : Duyurular

Üniversite Sınavına Hazırlıkta Öğrenci Koçluğunun Önemi...

06.02.2018

Üniversite Sınavına Hazırlıkta öğrenci ihtiyacını doğru bir şekilde belirleyerek en uygun program ve eğitimleri veriyoruz.
 
Öğrencileri Üniversite Sınavına Akademik olarak hazırladığımız kadar, Mental,Ruhsal,Psikolojik olarakta hazırlamak bi o kadar önemlidir.
 
Aktif, takip edilebilir, ölçülebilir ve bir çok konuda Rehberlik hizmetlerini profesyonel bir şekilde yürütüyoruz. Bunun yanında her öğrenciyle özel olarak " Öğrenci Koçluğu " sistemimizde öğrencilerimizi yukarıda sıraladığımız konularda gözlemliyor, gün gün- hafta hafta - ay ay öğrencilerin performanslarını takip ediyor bu sürecede aileleri aktif bir şekilde dahil ediyoruz.
 
" İşimiz Gücümüz Eğitim " sloganıyla yola çıkarak  bu işi gerçekten öğrencilerimizin geleceği bilincinde olarak yapma, kendimizi geliştirme, eksiklerimizi giderme gayreti içindeyiz.
 
Üniversite Sınavına Hazırlanmada, eski adıyla dershaneler mantığından uzak, farklılıklarımız, Eğitim Metodlarımız ve Sistemimiz hakkında bilgi almak ve bizi tanımak için Şerifali-Bulgurlu-Kavacık Şubelerimize bekliyor, dilerseniz iletişime geçebilir Bilgi Formumuzu doldurabilirsiniz.

WhatsApp chat
WhatsApp chat